Home/Plattform/Agrippa Quality

Agrippa Quality

Hjelper deg å dokumentere kvaliteten på produkter og forsendelser med foto og video!

Agrippa Quality lar deg benytte foto/video for å dokumentere tilstanden på en vareforsendelse, eller kvaliteten på et ferdig produkt. Det er en god måte og forsikre seg om at kvaliteten i eget arbeid er god, og mot at kunder får skadde varer og andre feil ved leveransen. Alt du trenger er et kamera og et minnekort, så kan du lagre bilder og video i evig tid.

Men over tid, vil det være vanskelig å holde oversikt i en mappestruktur på en pc som stadig vokser. Samtidig er det mye tid å hente i å omgå prosessen med å laste bilder til pc fra minnekort og så lagre disse på rett sted, med rett referanse

Med Agrippa Quality får du en “alt-i-ett” løsning

Applikasjonen støtter foto/video og kobler dokumentasjonen sammen med ordrenummer, eller annet referansenummer du bruker på forsendelser. Med et bilde og få tastetrykk har du, via mobiltelefonen, dokumentert kvaliteten og lagret transaksjonen trygt og strukturert til evig tid. Appen støtter også bruk av strekkode og QR-kode, slik kan man unngå manuelle feil ved innlesing av referanse.

Vi har også støtte for sensorteknologi og kan ved fotocelle eller annen utløsermekanisme, la systemet gjøre hele jobben med fotografering og knytting mot rett forsendelse.

Kontakt oss i dag for en prat om kontinuerlig forbedring i din bedrift!