Home/Suksesshistorier/Nordic Choice Hotels bruker Agrippa TempControl

Nordic Choice Hotels bruker Agrippa TempControl

Agrippa TempControl hjelper i dag mer enn 15 kjøkkensjefer i Nordic Choice Hotels med automatisk overvåkning av temperaturer på kjøl- og frysevarer. Ved å holde rett temperatur på kjøl- og fryseenheter, og dokumentere dette på en god måte, sikrer hotellene at maten de serverer holder høy kvalitet.

Ved å varsle kjøkkensjef på sms/e-post når temperaturen er utenfor gitte grenseverdier har Agrippa TempControl også reddet flere kjølelager. Når et kjølerom slutter å virke, eller en dør ikke lukkes skikkelig, vil det få betydelige konsekvenser for kvaliteten på matvarene.

Nordic Choice Hotels

I samarbeid med NOKAS-Skadedyrkontroll har vi også utviklet og leverer en mobil applikasjon for rutiner på kjøkkenet. En komplett matsikkerhetsavtale med sjekklister, temperaturovervåkning, revisjoner og hygieneprøver. Den elektroniske IK-Mat løsningen leverer vi nå fortløpende til hoteller i Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels består av tre kjeder i tillegg til 16 frittstående hotell. Vi har valgt mangfold sånn at du som gjest kan velge en hotellopplevelse som passer dine behov, preferanser og lommebok best. Kjeden består av hele 187 hoteller i 5 land og hadde i 2015 9,7 millioner gjester.