Home/Suksesshistorier/Lexit lanserer ny app med Agrippas teknologi

Lexit lanserer ny app med Agrippas teknologi

Lexit lanserer ny app med Agrippa Tempcontrol og øker matsikkerheten i Bamas nye salatbarer

Lexit Group har sammen med Agrippa Solutions levert en ny app og et system for å øke matsikkerheten i fire av Bamas nye salatbarer. Første butikk som tok i bruk systemet, var Rema 1000 i Torggata Oslo. – Etter tre dager økte omsetningen av salater betydelig, sier salgssjef software Mikael Thorsgaard hos leverandøren.

LexitSystemet som er levert sikrer forbrukerne fersk salat og holder styr på holdbarhetsdatoer, liggetider i disk og temperatur. – For å forhindre avvik på disse punktene, varsler vi de butikkansatte i forkant via e-post og mobil, så de kan aksjonere og forsikre at innholdet i salatbaren alltid forholder seg frisk for forbrukeren, sier Thorsgaard. Han legger til at det nå utvikles en ny app for butikkansatte med varsling om temperatur-avvik, rengjøring og vedlikehold. ­Denne versjonen lanseres i månedsskiftet mars/april med henholdsvis Android og iOS. 

Thorsgaard kan fortelle at utrullingen av systemet fortsetter i stort tempo i tiden fremover. – Salatbaren hos Rema 1000 er utstyrt med en berøringsskjerm fra Firich Enterprises Ltd. (FEC). og en 2D skanner fra Zebra, som begge leveres av Lexit Group. – Skjermen er et administrasjonsverktøy for butikkansatte, men kan også benyttes som informasjonsskjerm for forbrukere. Her kan de få informasjon om produktenes næringsinnhold og allergener, i tillegg til opplysning om innholdet i utvalgte salater, sier Thorsgaard. Han forteller videre at samarbeidspartneren Agrippa Solutions har levert utstyr og system for logging av temperaturdata i salatbaren. – Systemet er integrert mot våre løsninger, som kjøres i sky-tjenesten Lexit Cloud.

Bildet øverst i artikkelen viser Tom Egil Klausen, innkjøpsdirektør hos Bama Industri AS sammen med Mikael Thorsgaard hos Lexit Group AS.

Artikkelen er hentet fra : http://www.lexit.no/aktuelt/ny-lexit-app-oker-matsikkerheten-i-bamas-nye-salatbarer