Home/Våre kunder/Effektivt lager hos Varner Gruppen med Agrippa Improvements

Effektivt lager hos Varner Gruppen med Agrippa Improvements

Varner Gruppen har etablert automatisk distribusjonssenter i Vänersborg, og benytter Agrippa Improvements for kontinuerlig forbedring på hele lageret. Løsningen er satt opp til å håndtere avvik, hendelser, og forslag til forbedring for alle arbeidsprosesser på lageret.

Det er knyttet opp mot deres eget styringssystem og også mot eksterne leverandører av lagermateriell og systemer. Slik at når det meldes om forbedringer på de enkelte områdene, delegerer Agrippa Improvements automatisk saken til rett vedkommende – internt sågar som eksternt.

Varner Gruppen benytter også Agrippa Analytics i fullskala. Dette gir dem en god oversikt over tiltak man kan iverksette for forbedring og effektivisering.

Varner Gruppen

Olav Fyldeng hos Varner, har følgende å si om Agrippas løsning for kontinuerlig forbedring:

Avvik er negativt. Folk blir lei av å snakke om det negative, og til slutt har man en tendens til å feie det under teppet. Folk vil få skryt og vise at de mestrer jobben, og bidra til at arbeidsplassen blir bedre – ikke fortelle om at ting humper og går, og at det er mye rot på arbeidsplassen

Derfor er Agrippas systemer et fantastisk verktøy for kontinuerlig forbedringsarbeid hos i Varner. Lageret er et hyggelig sted å være og man har fokus på god drift. Ved å gjøre innrapportering lett tilgjengelig for alle, har vi merket en stor endring i type saker som kommer opp og hyppigheten av disse. Alle er interessert i å forbedre seg, og med et så enkelt verktøy bidrar alle i forbedringsarbeidet – kontinuerlig!

Varner Gruppen er et av Nord Europas største motekonserner med nærmere 11.000 medarbeidere og 1.500 butikker fordelt på 8 land; Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Polen, Tyskland og Østerrike.

Konsernet består av motekjedene A-Z, Bik Bok, Carlings, Cubus, Days Like This, Dressmann, Dressmann XL, Urban, Vivikes, Volt, Wow, Solo, Levi’s Store, Nike Store og Denim & Supply.

 

By |Våre kunder|Kommentarer er skrudd av for Effektivt lager hos Varner Gruppen med Agrippa Improvements