Home/Behandling av personopplysninger og Coockies (informasjonskapsler) på agrippa.no

Det er frivillig for de som besøker våre sider å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev, informasjonseposter eller sende inn supportsaker. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Ved bruk av våre nettbaserte tjenester samler vi inn følgende informasjon:

  • Brukernavn
  • Epost adresse
  • Telefonnummer, ifm SMS varsling.

Dette er tjenester som kun er tilgjengelig for kunder og brukere med egen avtale med Agrippa Solutions AS.

Microsoft Azure er vår databehandler, vår leverandør på drift av våre nettsteder. Videre benytter vi andre underleverandøren som Agrippa Solutions SP zoo for utvikling og vedlikehold, SendGrid for epost utsendelser og Auth0.com for bruker autentisering.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted og våre nettbaserte tjenester, lagres på i Microsoft Azure og administreres av Agrippa Solutions AS. Det er kun Agrippa Solutions AS og Agrippa Solutions SP zoo som har tilgang til opplysningene som samles inn. Øvrige underleverandører har begrenset eller ingen tilgang til innsamlet informasjon.

Grenseoverskridende dataoverføringer
Informasjon som vi samler inn, kan lagres og behandles i og overføres mellom et hvilket som helst av de landene vi opererer for å muliggjøre bruken av informasjonen i samsvar med denne personvernpolicyen.

I tillegg vil personlige opplysninger du sender inn for publisering på nettstedet, bli publisert på internett og kan være tilgjengelig over hele verden.

Du samtykker i slike grenseoverskridende overføringer av personlig informasjon.

Tredjepartslinker og andre nettsteder
Dette nettstedet inneholder lenker til andre nettsteder. Og vi er ikke ansvarlige for personvernregler eller -praksis fra tredjepart.

Nettstatistikk
Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på www.agrippa.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra oss til andre aktører.

Informasjonskapsler (cookies)
Alle våre nettjenester benytter seg av informasjonskapsler som gjør at nettsiden husker tidligere brukerinnstillinger gjort på siden, slik som valgt språk eller personlige instillinger, og gir oss statistikk som vi benytter til å gjøre løsningene våre bedre for våre kunder og brukere.

Vi benytter aldri informasjonskapsler i den hensikt å kartlegge enkeltbrukeres bruksmønster eller annen informasjon som vil kunne krenke personvernet.

Ved å benytte Agrippa Solutions AS nettjenester samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc.) er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vi gjør oppmerksom på at dette vil kunne føre til at våre nettjenester ikke vil fungere optimalt.

Slik administrer du informasjonskapsler

Kontakt oss:
Agrippa Solutions AS
Kolberigveien 14
3121 Nøtterøy

Telefon: (+47) 33 38 22 22
Info@agrippa.no

Sist oppdatert 14.7.2017