Home/Våre kunder/Agrippa Improvements effektiviserer ASKO

Agrippa Improvements effektiviserer ASKO

Agrippa Improvements har vært i bruk under store deler av byggeprosjektet av Asko Sentrallager Kjøl, og er satt opp som en totalløsning for innrapportering og kontinuerlig forbedring.

Renhold, hygiene/orden, byggteknisk, HMS, varemottak, produksjon og IT er satt som hovedkategorier for å strukturere informasjonsflyten og delegere saker automatisk til rett saksbehandler. Leverandøren av det helautomatiske lageret, Witron, er også en del av løsningen, slik at service ogASKO support på anlegget meldes inn via Agrippa Improvements.

ASKO Sentrallager Kjøl er et automatisert lager for kjølevarer. Lageret er 22.000 m2 stort. Selskapet skal levere alle kjølevarer til fire ASKO-selskap på Østlandet, samt være et sentrallager for resten av landet. Selskapet er lokalisert i Vestby, med nærhet til både Moss og Ski. I full drift forventes Sentrallager Kjøl  å omsette for ca 12 milliarder kroner og være ca 150 ansatte.

Agrippa Improvements er nå en integrert del av ASKO SL Kjøls daglige operasjoner. Ved hjelp av Improvements med tilhørende analysemodul gir dette raske effekter i deres kontinuerlige forbedringsarbeid.

By |Våre kunder|Kommentarer er skrudd av for Agrippa Improvements effektiviserer ASKO