EFFEKTIV AVVIKSHÅNDTERING

Programvare
Agrippa Solutions AS leverer skreddersydde software-applikasjoner for avvikshåndtering og rutinekontroller. Våre løsninger er enkle i bruk, og samtidig blant verdens mest avanserte og solide. Produktene kan kjøres som rene skyløsninger eller integreres i bedriftens ERP-systemer.

Vårt hovedprodukt er “Agrippa Improvements“, et mobilt system for avviksregistrering og registrering av rutinemessige kontroller. Naturlig knyttet til dette finnes selvsagt en solid back-office modul for håndtering av innsamlede data og oppfølging. Et integrert analyseverktøy er også en del av løsningen.

Våre løsninger effektiviserer driften på store lagre, reduserer matavfall på hoteller og oppdaterer livsviktige prosedyrer på kjøpesentre. Effektiv avvikshåndtering er en rask måte for å rydde opp i egne kostnadsdrivere.

Tjenester
Vi utvikler også kundetilpasset programvare som lager solide grensesnitt i kundens systemer.  Business Intellingence er vårt andre store tjenesteområde. Agrippa Solutions kan innsamling, strukturering og analyse av store datamengder.  Vi benytter en rekke teknologier for å løse kundens utfordringer, og har sterk kompetanse på GS1-standarder.
Vi har egen utviklingsavdeling, Agrippa PL, som har sterk kompetanse innen software utvikling. Avdelingen behersker blant annet .Net, Angular JS, Node.js, Express.js, Xamarin for mobil og andre moderne utviklingsspråk. 

Kurs og opplæring
Agrippa Solutions har lang erfaring med å lede igangkjøringen av nye store lagre. Vi setter lageroperatørene på skolebenken, og de får jobbet på et anlegg i full drift, før de skal jobbe på sitt eget lager. Automatlagre fra Witron og Swisslogg har vi solid kunnskap om.

Velg Agrippa Solutions
Vi som jobber i Agrippa har som mål at dere skal få en mer effektiv arbeidsplass, og mer kunnskap om hvordan dere jobber.  Derfor har vi laget noen av verdens mest sofistikerte løsninger. De er enkle i bruk –  og d
et beste av alt: De funker!

Les mer om hvordan våre produkter  og tjenester kan effektivisere din virksomhet,  og ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

Hjem Agrippa
Agrippa Avvikshåndtering
Agrippa Procedures
Temperaturovervåkning
Vi har redusert reklamasjonstiden på skadede varer betraktelig, da leverandørene nå får godt dokumenterte avviksrapporter de ikke kan krangle på!  
Haugen-Gruppen
Haugen-Gruppen
PRESSEDE MARGINER ? RYDD ENKELT OPP I EGNE KOSTNADSDRIVERE
PRESSEDE MARGINER ? RYDD ENKELT OPP I EGNE KOSTNADSDRIVERE
14. desember 2017
I en hverdag med pressede marginer i alle ledd er det stadig viktigere at man er bevisst  egne kostnader. På alle nivåer er det små detaljer som bidrar til en komplett helhet, men for å kunn
FORENKLET HVERDAG FOR ASKER PRODUKT, BEDRE INTERNKONTROLL
FORENKLET HVERDAG FOR ASKER PRODUKT, BEDRE INTERNKONTROLL
24. november 2017
  Asker produkt har nylig anskaffet Agrippa Tempcontrol for å forenkle hverdagen relatert til logging og dokumentasjon av rutinemessige temperatur- og hygienekontroller.  
Effektivt lager hos Varner med Agrippa Improvements
Effektivt lager hos Varner med Agrippa Improvements
17. november 2017
Varners Gruppens automatiske distribusjonssenter i Vänersborg, benytter Agrippa Improvements for kontinuerlig forbedring på hele lageret. Løsningen er satt opp til å håndtere avvik, hendelse
Agrippa Improvements effektiviserer ASKO
Agrippa Improvements effektiviserer ASKO
23. oktober 2017
Agrippa Improvements har vært i bruk under store deler av byggeprosjektet av Asko Sentrallager Kjøl, og er satt opp som en totalløsning for innrapportering og kontinuerlig forbedring. Ren
Full kontroll i Haugen-Gruppen med Agrippa Improvements
Full kontroll i Haugen-Gruppen med Agrippa Improvements
15. september 2017
Haugen-Gruppen bruker Agrippa Improvements i forbindelse med all inngående logistikk. Hendelser knyttet til varemottak, transportskader, feil på lastbærere etc. rapporteres inn og er viktige
Lexit lanserer ny app med Agrippas teknologi
Lexit lanserer ny app med Agrippas teknologi
15. mars 2017
Lexit lanserer ny app med Agrippa Tempcontrol og øker matsikkerheten i Bamas nye salatbarer Lexit Group har sammen med Agrippa Solutions levert en ny app og et system for å øke matsikkerhet